CAUTĂ

 
Bun venit pe site-ul nostru, unde va vom purta intr-o calatorie senzoriala prin bucataria asiatica si pasiunea noastra pentru condimente si ceaiuri. Astazi va vom povesti despre noi, Andreea si Tibi, doi aventurieri culinari care au adus gustul autentic al Sri Lankai in inima Romaniei.


In cei 15 ani petrecuti in Asia, Andreea s-a indragostit de cultura bogata, de oameni si, mai presus de toate, de mancare. Ea a invatat arta de a gati mancaruri traditionale, dar exista un lucru care o nelinistea: absenta condimentelor autentice din Sri Lanka in tara ei natala, cu un gust si o savoare deosebite.
Astfel, impreuna cu Tibi, a pornit intr-o calatorie plina de pasiune si curiozitate, cu scopul de a importa mirodenii din Sri Lanka, pentru a impartasi aceste arome fascinante cu iubitorii de gastronomie din Romania.

Cheia succesului sta in pasiunea noastra pentru un gust autentic si o calitate exceptionala, alaturi de angajamentul fata de sursele etice. Fiecare produs ales cu grija inseamna o poveste de colaborare stransa cu producatorii locali. Inainte de a incheia parteneriate, am vizitat personal companiile partenere, am inspectat fabricile si am verificat etapele productiei, aprovizionarii.


                                                                
Suntem mandri sa spunem ca am creat o relatie speciala cu furnizorii nostri, astfel incat sa putem garanta ca va oferim cele mai bune condimente si ceaiuri din frumoasa Sri Lanka. Fiecare produs din magazinul nostru poarta povestea unei calatorii in Sri Lanka si este rezultatul efortului comun pentru a aduce aromele autentice in casele voastre.
Fie ca sunteti un bucatar pasionat, un iubitor al ceaiului sau pur si simplu cautati sa aduceti un strop de exotic in viata voastra culinara, suntem aici pentru a va oferi cele mai bune optiuni. Vom impartasi si retete delicioase, secretele utilizarii condimentelor si sfaturi pentru a va bucura la maxim de ceaiurile noastre aromate.Va invitam sa va alaturati calatoriei noastre in lumea gusturilor autentice si a aromelor senzoriale. Descoperiti frumoasa Sri Lanka prin mirodeniile noastre si bucurati-va de experienta culinara unica pe care o aducem in casele voastre.

Denumire societate: BEST DECOR IDEA S.R.L.

CUI: RO 28247273

Nr. reg. com.: J40/3610/2011

Strada Almasu Mic, Nr. 13, Sector 4, Bucuresti, Romania

IBAN RON: RO19 BTRL 0430 1202 9673 07XX

IBAN EUR: RO65 BTRL 0430 4202 9673 07XX

Banca Transilvania – Sucursala Unirii

SWIFT CODE: BTRLRO22

Contact:

tel.: +40-724.341-946

e-mail: office@gusturiasiatice.ro

Înapoi la Top
×