CAUTĂ

1. SUBIECT

Acest document contine condiitile generale in care comerciantul BEST DECOR IDEA SRL ofera servicii pentru utilizatorii sai- client prin intermediul magazinului online https://gusturiasiatice.ro.Aceste conditii sunt obligatorii pentru toti clientii, acestia fiind considerati a fi informati si consimtamantul expres cu termenii si conditiile inainte de achizitionarea de bunuri din magazinul online.Prin acceptarea termenilor clientii isi dau consimtamantul explicit la incheierea unui contract la distanta in sensul legii privind protectia consumatorului.

2. DATE privind PROVIDER-UL

a) https://gusturiasiatice.ro este gestionat de catre compania BEST DECOR IDEA S.R.L.

b) Informatii de contact :

–              Formularul de contact de pe site este activ 24 de ore pe zi.

– Email: office@gusturiasiatice.ro– 24 de ore pe zi.

–              Mobile: 0724-341.946 – in orele normale de lucru a magazinului, de luni pana vineri 9.00 – 17.00.

–       Adresa : Romania, Bucuresti, Sector 4, Str. Almasu Mic, Nr. 13. 

c) BEST DECOR IDEA S.R.L. vinde in RON, preturile fiind pe o unitate.

d) Stocarea de informatii despre utilizator si acces la ea:

BEST DECOR IDEA S.R.L. stocheaza urmatoarele informatii despre utilizatorii sai :

-Prenume si nume, telefon, e-mail si adresa de livrare

– Aceste date sunt necesare pentru furnizarea de servicii exacte.

– Fiecare utilizator are posibilitatea de a modifica datele sale sau sa refuse stocarea de informatii in scris la adresa de email office@gusturiasiatice.ro.

– Utilizatorii furnizeaza datele lor personale de bunavoie prin identificarea lor in procesul de folosire a siteul, iar datele sunt procesate si utilizate de BEST DECOR IDEA S.R.L. nu mai mult de 6 luni.

– BEST DECOR IDEA S.R.L. isi ia angajamentul ca datele personale ale clientilor nu vor fi folosite in alt scop decat in scopul mentionat anterior.

– BEST DECOR IDEA S.R.L. isi rezerva dreptul de a folosi adresele IP si datele utilizatorului sa dezvaluie identitatea lor numai atunci cand este necesar pe baza de ordinele autoritatii de stat emise in mod correct, sau de a respecta procedurile legale,statutare sau de a respecta conditiile generale a site-urilor e-commerce.

– BEST DECOR IDEA S.R.L. asigura ca stocarea si accesul la aceste informatii este in conformitate cu legea de protectie a datelor.

e) Produsele disponibile pe site-ul https://gusturiasiatice.ro nu constituie o oferta juridical obligatorie, dar sunt mai degraba demonstrative, catalogul online descriind produsul de linie al comerciantului.

f) Perioada pentru care propunerea de pret ramane in vigoare : obligatorii pe ambele parti sunt preturile enumerate in acest magazine online de la data de depunere a cererii.

3) DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR

Drepturile si obligatiile clientului

a) Clientul are dreptul :

–              Sa examineze caracteristicile,preturile si termenii de livrare ale bunurilor.

– Sa comande bunuri online pe https://gusturiasiatice.ro respectand termenii si conditiile website-ului.

– Sa primeasca produsele comandate la o adresa livrarii doar dupa ce au fost confirmate prin telefon/e-mail de catre un reprezentant BEST DECOR IDEA S.R.L..

–              Sa primeasca o chitanta/factura fiscal, care contine toate informatiile bunului cumparat: marime, culoare, numar,valuarea unitara a fiecarui produs in parte, compania, adresa, telefon si alte detalii despre contact.

–              Sa fie informati despre starea comenzii.

b) Clientul este obligat :

–              Sa ofere informatii adevarate despre numele,prenumele sau, adresa de livrare, telefon si e-mail.

–              Sa plateasca pretul pentru bunurile comandate in timpul confirmarii comenzii.

–              Sa permita bunurile sa fie livrate la adresa respective.

–              Sa plateasca costurile de livrare.

Drepturi si obligatiile BEST DECOR IDEA S.R.L.

a) BEST DECOR IDEA S.R.L. are dreptul sa:

–              Primeasca toate sumele pentru comenzile realizate si pentru transport.

–              Faca modificari in materialele publicate, servicii si preturi in orice moment si fara notificare.

–              Primeasca de la Client urmatoarele informatii : Nume ( pentru personae fizice- prenumele si numele de familie, pentru personae juridice si asociat unic – Numele companiei ), adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail.

b) BEST DECOR IDEA S.R.L. asigura furnizarea de produse noi.

c) BEST DECOR IDEA S.R.L. este obligat sa :

–              Transfere proprietatea produselor comandate catre client.

–              Livreze produsele comandate in timp si conditiilor de alimentare postate website si in termini catre client.

–              Nu este responsabil pentru eventualele diferente in culorile bunurilor cumparate datorita specificului PC.

–              Nu este responsabil pentru instalarile nereusite a tapetelor si picturilor murale, in consecinta nerespectarea instructionilor care insotesc produsul.

4.CONTRACT PENTRU VANZARI

a) Clientul semneaza un contract pentru vanzarea produselor oferite de https://gusturiasiatice.ro, prin interfata electronic, termenii si conditiile fiind o parte integrala a contractului pentru vanzari.

b) Contractorul are dreptul de a livra si transfera proprietatea catre Client a produselor comandate.

c) Clientul trebuie sa plateasca pretul bunurilor comandate respectand conditiile specificate pe pagina https://gusturiasiatice.ro si acesti Termeni.

d) Furnizorul livreaza produsele comandate de Cient in termenii si conditiile Providerului pe pagina https://gusturiasiatice.ro si acesti Termeni

e) Procedura de finalizare a contractual este standard si trebuie sa urmeze urmatorii pasi :

–              Vizualizarea modelelor. Clientul selecteaza produsul pe care il doreste

–              Prin apasarea butonului ‘ADAUGA IN COS’ de catre Client, produsul va aparea in user’s cart. Clientul poate adauga produse nelimitat si are dreptul de a refuza anumite produse daca doreste sa nu le mai cumpere.

–              Atunci cand selectati `VEZI COSUL` clientul vede produsele selectate pana la cumparaturi cu o fotografie,numele si numarul de produs, cantitatea solicitata, pretul unitar si pretul total. Dupa introducerea in cosul de cumparaturi, Clientul poate modifica valoarea produsului selectat sau sa stergeti suportul cu rotile daca doreste sa renunte la produsul selectat.

–              Inainte de completarea contractului. Clientul trebuie sa introduca data livrarii, si apasand butonul de check button este de accord cu termenii websitului.Daca clientul doreste chitanta/factura fiscala aceste noteaza cu un check button si introduce datele pentru chitanta/factura fiscal.

–              Cos. Modele in cosul de cumparaturi inca nu sunt comandate. Atunci cand clientul decide ca el este gata cu comanda si tot ce doreste este déjà in cos, este necesar sa indice plata prin butonul de verificare. La terminarea contractului se deschide o noua fereastra in care este vizualizata comanda clientului si costul de livrare a produselor selectate.

–              Procedura de termina apasand pe butonul ”COMANDA ACUM”.

f) Raportul detaliat al comenzii este primit pe adresa de email oferita de catre Client. Sistemul genereaza automat numarul comenzii, care este specificata in email si cu ajutorul Clientului care poate verifica mereu in ce stadiu este comanda sa.

g) Atunci cand in contract informatiile despre client si anume adresa si numarul de telefon sunt incomplete,incorecte sau gresite, contractual este considerat anulat si nu exista aplicatia de a o aplica prin BEST DECOR IDEA S.R.L..

5. PLATA

a) Toate preturile produselor din magazinul online sunt in RON, preturile sunt finale si valide pentru ziua de contract. Societatea BEST DECOR IDEA S.R.L. nu este platitoare de TVA.

b) Pretul produselor este expus langa imaginea acesteia.

c) Plata pentru comanda este facuta prin una din metodele:

A) Transfer bancar :

Beneficiar : BEST DECOR IDEA S.R.L..

Banca: Transilvania – Sucursala Unirii

SWIFT CODE: BTRLRO22

IBAN: RO69 BTRL RONCRT 0544 2303 01

Plata comenzii trebuie sa indice numarul si data comenzii.

B) Cash la livrare. Aveti de asemenea oportunitatea de a plati cash in momentul cand comanda dvs a ajuns la destinatie.

d) Schimbarea preturilor anuntate pe site :

-In caz de moficare a preturilor anuntate pe site, schimbarea este reflectata in mod clar pentru client, produsul de pretul vechi este barat si pretul nou in rosu.

-Modificarea de pret a produselor nu afecteaza contractile deja finalizate.

–  Cand este reducerea de pret la un produs, inafara de indicate pretului vechi si nou al bunului, pe site o sa fie publicate conditiile de reducere de pret si de perioada in care marfurile sunt oferite la preturi reduse.

6. LIVRARE

a) Produsele comandate de pe catalogul virtual sunt livrate prin curierat la adresa specificata in aplicatie. Clientul avand dreptul de a alege in ce zi sa primeasca livrarea.Pentru anumite locuri, curierul livreaza doar in anumite zile din saptamana.

b) Pretul produsului nu include pretul livrarii.Pretul livrarii depinde integral de compania de curierat.Acesta apare dupa ce toate bunurile sunt selectate de catre Client. La primirea marfurilor este platit pretul de livrare mentionat in contract, si atunci cand plata se face prin transfer bancar costul de livrare va fi platit simultan cu pretul bunurilor comandate.

c) Poti sa anulezi comenzi via contact form sau prin trimiterea unui email la adresa: office@gusturiasiatice.ro.

d) Dupa plata produselor in timp ce curierul este la adresa clientului, sa se verifice produsele pentru semne vizibile de falsificare, zdrobire,umezeala etc. Daca exista asemenea probleme, va fi descrisa in cadrul unui proces verbal si BEST DECOR IDEA S.R.L. trebuie anuntat imediat la telefon 0724-341.946. Daca acceptati expedierea pe propria responsabilitate si nu exercitati dreptul dvs, despagubirea va fi considerate nevalida.

e) Daca la primirea bunurilor, pachetul este rupt din cauza transportului  sau bunurile lipsesc, puteti face o cerere privind problemele mentionate anterior si cererea va fi admisa numai si numai in prezenta curierului. In acest caz, va rugam sa ne contactati sau sa refuzati bunurile. Cand curierul a plecat deja, cererea de asigurare nu va fi acceptata. Afirmatia trebuie certificate de o nota din Bill of Lading.Daca acceptati expedierea pe propria raspundere si nu exercitati drepturile de curier, cererea este considerate nevalida.

7.INCHEIERE

Acest contract va fi finalizat in urmatoarele cazuri:

–              Cu implementarea acestuia.

–              De ambele parti care vor semna contractual

–              In momentul in care una din parti este inabila sa isi indeplineasca obligatiunile.

–              In alte cazuri descrise in lege.

8.REFUZUL SI RECUPERAREA

Negarea bunurilor livrate

a) Fiecare client, fiind protejat de Legea privind protectia consumatorului, are dreptul, fara compensatii sau penalitati si fara a da niciun motiv de a se retrage din contract in termen de 14 zile de la data primirii marfurilor. In aceasta perioada, Clientul este obligat sa pastreze bunurile primate de la furnizor asigurand calitatea si securitatea acestora intacta.

b) În cazul în care un consumator, în sensul Legii privind protecția consumatorilor, abandoneaza bunurile livrate în termenul specificat ar trebui să notifice BEST DECOR IDEA S.R.L.. și să întoarcă elementul cu tag-uri originale, fără nicio indicație că produsul a fost folosit, deteriorat sau tratat în vreun mod și în conformitate cu toate celelalte condiții prevăzute la articolul 55 din Legea privind protecția consumatorilor. Costurile de returnare a bunurilor sunt suportate de Client.

c) Nu sunt rambursabile urmatoarele bunuri :

– Tapetele și picturile murale realizate la comanda individuala de catalog care nu sunt în asortiment regulat.

-Adezivi solubili rapid pentru tapet, aceste produse necesită mod special de depozitare, cu umiditate adecvate, care nu pot fi dovedite furnizate de utilizatori. – Wallpaper, cu ambalajul original îndepărtat și eticheta. Produsul fără sac de plastic poluează foarte repede, marginile subcotat și nu puteți dovedi metric / poate fi decupat / și eticheta – o parte integrantă a acesteia poartă informații importante multe.

– Tapetele murale cu eticheta accizelor rupta pe caseta de capace, aceste produse sunt de natură foarte delicată, odată deschise, pentru a fi văzute, probabilitatea de îndoire și risipei este ridicata.

!Atenție! Pentru tapetele deja lipite și picturile murale, și părți ale acestora lipite, o creanta nu se  mai poate face!

d) După ce a primit bunurile returnate și revizuite, furnizorul va restitui prețul plătit de client / fără costul de returnare / nu mai târziu de 30 de zile de la data la care consumatorul și-a exercitat dreptul său de retragere din contract. Fiecare client poate beneficia de dreptul de a înlocui produsul cu un alt produs de alegere.

e) In cazul in care Clientul doreste rambursarea sumei pentru produsele pe care le-a returnat, aceasta va fi rambursata in urmatoarele doua moduri:

– pentru comenzile platite cu numerar la livrare, suma va fi rambursata prin transfer într-un cont bancar specificat.

CREANTE

a) Clientul are dreptul de a pretinde in orice discrepant intre bunuri si contract:

-Tapetul cu defecte de fabricație evidente, cum ar fi pete de ulei, zone șifonate, slab colorată și zonele neocupate decorate. Doar până la o rolă ars este acceptată și numai nu lipi tapetcu  rulouri.Nici o logică pentru a lipi benzi tapet defecte de perete și doar apoi pentru a vedea defectul sau de a reduce mai mult de o rolă, și apoi pentru a determina un defect.

– Picturi murale Wallpaper cu duplicat piese / coli /

b) În aducerea o cerere de client mărfuri pot solicita o rambursare, de înlocuire a bunurilor către o altă compatibil cu Tratatul, reducerile sau gratuit corectare / reparare.

c) Clientul are dreptul de a pretinde dacă defectele nu sunt rezultatele unei greșeli de a  lui, și dacă nu există nici o deteriorare a produsului cauzate de utilizarea necorespunzătoare.

d) În prezentarea cererii clientului trebuie să se aplice documentelor pe care se bazează cererea: chitanta sau facture fiscala; înregistrări, fapte sau alte documente care stabilesc neconformitatea bunurilor sau serviciilor cu contractul; alte documente care stabilesc cererea pe motiv și mărime.

e) Clientul fiind utilizator de calitate conform Legii privind protecția consumatorilor poate aduce o cerere în termenii prevăzuti de Legea privind protecția consumatorilor. Pentru clienții care sunt utilizatori de calitate sunt termenii aplicabili stabilite în Legea cu privire la obligațiile și contracte

f) Costurile de transport de returnare a bunurilor, în cazul unei cereri sunt suportate de BEST DECOR IDEA S.R.L..

8. CONFIDENTIALITATE

a) Furnizorul va lua măsuri pentru a proteja datele cu caracter personal ale clientilor în temeiul Legii cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

b) Din motive de securitate a datelor personale ale Clientului, Furnizorul va trimite date numai la adresa de e-mail care a fost specificata de Client la momentul comenzii.

9.MODIFICAREA ȘI ACCESUL LA CONDITIILE GENERALE

a) BEST DECOR IDEA S.R.L.. își rezervă dreptul de a modifica unilateral în orice moment https://gusturiasiatice.ro site E-SHOP si Termenii de utilizare a acestuia prin actualizarea acestui document și după schimbarea de actualizări pentru a actualiza data publicării.

b) Obligația clientului este de a familiariza condițiile reale de utilizare și actuali Termeni și Condiții, deoarece acestea sunt obligatorii pentru ea.

c) Modificările în Termeni și condiții nu ar trebui sa afecteze relațiile dintre Client si BEST DECOR IDEA S.R.L.., care apar în legătură cu contractele încheiate în mod valabil în fața schimbărilor de Conditiile Generale.

10. POLITICA DE RETURNARE:
Este in regula daca te razgandesti, ai dreptul sa returnezi produsele comandate.
Pentru returnarea produselor, acestea nu trebuie sa prezinte daune sau sa fie folosite.
Orice retur care nu respecta Termenii si Conditiile BEST DECOR IDEA S.R.L. va fi refuzat.
Returnarea produselor se face prin orice firma de curierat aleasa de dumneavoastra (DPD, FAN COURIER, CARGUS..etc), BEST DECOR IDEA S.R.L. nu asigura firma de curierat pentru retur.
Returul se poate face in termen de 14 zile de la primirea coletului. Consumatorul are dreptul de a returna produsele fara a fi nevoit sa justifice acest fapt.
Cheltuielile legate de transportul retururilor vor fi suportate de catre client.
Produsele trebuie sa fie noi, nefolosite pentru a putea fi returnate.
Produsele vor fi returnate la adresa firmei:

Romania, Bucuresti, Sector 4
Str. Almasu Mic, Nr. 13, Bl. B11, Sc. 2, Etj. 5, Ap. M2
BEST DECOR IDEA S.R.L.
Telefon: 0724-341.946

Dupa ce returul ajunge la noi, veti fi sunat de catre un operator pentru a intra in posesia banilor.

11. RESPONSABILITATE

a) Furnizorul nu este responsabil în caz de forță majoră, evenimente fortuite, și probleme în Internet, tehnic sau din alte motive obiective, inclusiv ordine ale autorităților de stat competente.

b) Furnizorul nu este responsabil în cazul în care Clientul nu a citit acești Termeni.

11. ALTE CONDITII

a) Culorile produselor afisate pe site-ul https://gusturiasiatice.ro depind de setările monitorului.

b) Conținutul acestui site și tehnologiile utilizate în ea sunt protejate de legea dreptului de autor și a drepturilor conexe. Toate text, grafică și video postate pe site-ul sunt proprietatea BEST DECOR IDEA S.R.L.. dacă nu se prevede în mod explicit altfel. Utilizarea oricărui material de pe acest site este strict interzisa. Încalcărea va fi urmărită penal în cea mai mare măsură a legii.

c) Acești termeni și condiții vor intra în vigoare pentru incepand cu data de 01.03.2020.

Înapoi la Top
×